HydroSprayer - Spraykanne (8L)

HydroSprayer - Pumpe spraykanne (8L)

Varenr: 29990
Lev. varenummer: S010107
Generell informasjon
Product Group : HydroSprayer - Spraykanne (8L)
Beskrivelse
Produktbeskrivelse : Pumpe spraykanne 8L
Produktinformasjon
Pumpe spraykanne 8L.

HydroSprayer designet for bruk med Advanced coil vaskemiddel konsentrater (se under arkfanen "Tilbehør"). For både innendørs og utendørs bruk. HydroSprayer har justerbar dyse og er enkel å rengjøre og fylle. HydroSprayer gir nok trykk til å rengjøre, men skader ikke overflater.
Dokumentasjon Filtype Filstørrelse
Teknisk datablad (TDS) pdf 292.23 KB

Tilbehør

Advanced Gel CC - Coil vask for kondensator. Konsentrat (490ml)
Kondensatorrens (konsentrat) for rengjøring av kondensator coil på kjøle -og AC/VP anlegg. Rengjør selv den mest inngrodde skitten i coilen . AdvancedGel er små, lette poser som er enkle å ta med. 490 ml som blanndes ut med 8 liter vann, gir ferdig blanding.
Advanced Gel ECD - Coil vask for fordamper. Konsentrat (490ml)
Rengjøring og desinfeksjon av fordampere og AC/VP innedeler. ​​​​​ Kraftig rengjøringsmiddel som vil fjerne 99.99% av bakterier, smuss, slim, sopp og øke energieffektiviteten på kjøle/varme anlegget. AvancedGel ECD er små, lette poser som er enkle å ta med. 490 ml gir 8 liter ferdig blandet rengjøringsmiddel. Slik bruker du produktet:Bland 1 del AdvancedGEL med 15 deler vann. Isoler det elektriske anlegget. Spray på fordampercoilen. Start i øverste hjørne og arbeid deg metodisk på tvers og nedover. La virke i 5 minutter. Skyll grundig med vann etter bruk.
Advanced Gel UC - Universalvask. Konsentrat (490ml)
Universelt rengjøringsmiddel. AdvancedGel er liten, lett og lett å bære, og tilbyr ingeniører den overlegne rengjøringsytelsen de forventer fra avanserte rengjøringskjemikalier, men i en mer praktisk form. 8 liter rengjøringskraft pakkes inn i hver 490 ml pose!
Advanced Gel IMC - Ismaskin vask. Konsentrat (490ml)
Ismaskinrens (konsentrat). Rengjøring av ismaskiner og fjerner belegg som bygger seg opp. AdvancedGel IMC er nikkel- og aluminiumssikker og er egnet for alle typer ismaskiner. AvancedGel er små poser som er enkle å transportere, lette og enkle å bære. 490ml gir 8 liter ferdig blanding.
Advanced Gel DU - Heavy Duty avløpsrens. Konsentrat (490ml)
Avløpsrenser (konsentrat). Den kraftige formelen fjerner organiske og uorganiske blokkeringer. AdvancedGEL DU har tyngre egenvekt enn vann og vil derfor trenge gjennom hele systemet og løse opp blokkeringer. Trygg å bruke i forhold til kondensvannpumpen. AvancedGel er kommer i små lette poser som er enkle å frakte. 490ml gir 8 liter ferdig blanding.