CondenCide - Coil vask og desinfeksjon for fordamper (5L)

CondenCide - Coil vask og desinfeksjon for innedel (5L).

Varenr: 29993
Lev. varenummer: S010166R2
Generell informasjon
Product Group : CondenCide - Coil vask og desinfeksjon for fordamper (5L)
Applikasjon : Rengjøring og desinfeksjon av fordampere og AC/VP innedeler
Beskrivelse
Produktbeskrivelse : CondenCide. 5L
Produktinformasjon
Alkalisk og desinfiserende vask av coil på fordampere og AC/VP innedeler..

Bakterier, sopp og andre mikrober som vokser på coilen er en kilde til dårlig lukt, allergiske reaksjoner og spredning av sykdommer. CondenCide er en kraftig coilrenser som ikke bare vil fjerne det verste fordampersmusset og skitt, men inneholder også et kraftig desinfeksjonsmiddel som dreper 99.99% av alle bakterier og virus på under ett minutt. CondenCide har en kraftig formel som vil rengjøre og desinfisere grundig. Egner seg også for rengjøring og desinfeksjon av kondensvanntanker.

Slik bruker du produktet:
Fortynn 1 del CondenCide med 6 deler vann. Isoler det elektriske systemet. Påfør fortynnet CondenCide med en pumpe spray kanne..
Spray coilen og la virke i 15 minutter. Skyll grundig med vann etter bruk.
Kontaminert CondenCide vil dreneres bort som vanlig kondensat. Etter rengjøring skyller du grundig med rent vann. La overflatene lufttørke før du starter systemet igjen. For å hindre at mugg og ubehagelig lukt oppstår igjen, bør et antibakterielt belegg som sprøytes på coilen etter rengjøring benyttes. Bruk CondenCide i som en fast del service på aggregatet. Oppbevares stående på et kjølig, tørt sted. ​​​​​​​
Dokumentasjon Filtype Filstørrelse
Produkt datablad (PDS) pdf 494.19 KB
Produkt datablad (PDS) pdf 401.22 KB